Blogs 2019

Tijdens onze vakantie in Schotland kwam ik foto's tegen van onze allereerste camper vakantie met een gehuurde camper. Dus wil ik deze ook graag met jullie delen maar daarvoor moet ik dus even graven in mijn geheugen.

Wens me vooral veel succes  😉 (stiekem houd ik altijd een dagboek bij op vakantie).

Oktober 2019

Valkenburg

We gaan vroeg weg richting Valkenburg, als kind en jong meisje gingen we daar regelmatig naar toe (in mijn gedachten). Rond 11 uur zijn we in Valkenburg en krijgen een mooi plekje en kijken over Valkenburg uit.

Lees meer »

Ohe en Laak

Op weg naar de volgende camping, deze keer niet gereserveerd en komen dan ook voor een verrassing te staan. Het kasteel wat we in gedachten hadden was in onderhoud en daar konden we dus niet terecht. We rijden daarom door naar Ohe en Laak.

Lees meer »

Hoenderloo

En vandaag staan de Veluwe op ons lijstje. Een kleine 2 uur later komen we aan in Hoenderloo en kunnen de camper op een mooi plekje zetten. Deze camping is een stuk groter als de vorige, maar midden in de bossen.

Lees meer »

Groningen

Zo nu dan eindelijk naar Groningen, daar waren we allebei nog nooit geweest. Het was niet zo ver rijden en besloten onderweg om naar de sportschool te gaan. Dus meteen na aankomst op de fiets en lekker gesport.

Lees meer »

Hilversum

Zondag ochtend, we proberen heel langzaam weg te rijden maar de wielen van de camper slippen door. Ik had het telefoonnummer van de boer en deze kwam ons met een landrover 4x4 uit de klei trekken en we konden weer op pad. We rijden naar de 2de camping, deze keer in 't Gooi.

Lees meer »

Werkendam

Zaterdag ochtend, we zijn vertrokken naar onze eerst camping met de gehuurde camper. Super spannend vonden we dat.

Lees meer »