Hilversum

Gepubliceerd op 20 oktober 2019 om 20:00

Zondag ochtend, we proberen heel langzaam weg te rijden maar de wielen van de camper slippen door. Ik had het telefoonnummer van de boer en deze kwam ons met een landrover 4x4 uit de klei trekken en we konden weer op pad. We rijden naar de 2de camping, deze keer in 't Gooi.

We zijn erg vroeg maar dat maakte niets uit, we konden op onze plek gaan staan. Eerst maar een kopje koffie waardoor de stop van de camping plek waar wij stonden. Eerst in de camper alles gecontroleerd en daarna toch maar naar de eigenaar van de camping. De eigenaresse was even weg dus liep oma met ons mee en gaf uit "bozigheid" de sleutel maar aan Marco. Na dat hij de stoppen kast had opengedraaid stonden van de 20 stoppen maar 4 overeind de rest was er al uit. Dus alles omhoog en we konden koffie zetten.

Daarna pakken we de fiets en gaan Hilversum in, we fietsen van het ene landgoed langs het andere landgoed.  Jeetje wat een huizen staan hier op de terug weg drinken we nog een kopje koffie in Hilversum en gaan weer terug.

We eten een lekker biefstukje met friet en kijken 's avonds nog een aflevering van Peaky Blinders

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.