Onze eerste nacht weg, Oudelande

Gepubliceerd op 16 mei 2021 om 20:00

De eerste keer met onze eigencamper op pad, niet te ver weg en zonder de honden. Het weer viel erg tegen maar we waren vooral aan het ontdekken wat er allemaal in de camper zat. Het uittesten van de koffiemachine, de airco, de verwarming enz enz. We hadden de fietsen wel bij maar daar was het echt geen weer voor. We kwamen tot de ontdekking dat stormbanden voor de luifel wel een 'must' was dus die hebben we op ons "nog te kopen" lijstje gezet.

En ja, dan zit je 's avonds in je eigen camper, en het 'kwartje' begint langzaam te vallen dat onze wens realiteit is geworden. Nog een kleine 2 maanden voordat we allebei zomervakantie hebben, en dan de vraag........waar gaan we naar toe??? We besluiten om onze lang gekoesterde wens om met de camper naar de Noordkaap (Noorwegen) af te reizen nog even voor ons uit te schuiven tot volgend jaar. Met alle reisbeperkingen wat de Corona pandemie nog met zich meebrengt besluiten we te gaan voor zekerheid, het wordt een rondje Nederland. Voor ons ideaal om alles even goed uit te testen en te ervaren of we nog uitrusting moeten aankopen, hoeveel spullen nemen we mee enz enz.

Met de rugzak op hiking trip moest alles zo licht mogelijk, met de camper hebben we wat meer mogelijk heden, echter ook op een campertrip is het van belang om je belading goed in de gaten te houden, 3.500 kg is het limiet en daar zit je toch stiekem al snel aan. Bij het camperpark kon je wel een solex huren, dat gaan we zeker nog een keer doen met de kinderen.

's Avonds heerlijke paella gemaakt, volgens recept van onze schoondochter Dewi.

Camperpark de Bloesem

Kamerpolderdijk 1A

4436 RH Oudelande

camperparkdebloesem.nl

Oudelande is een klein dorp en voormalige gemeente in de gemeente Borsele, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het dorp heeft 685 inwoners. De heren van Baarland, het naburige dorp, hadden vroeger veel invloed in Oudelande, zij legden belastingen en andere verplichtingen op. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.