Weekend Brabant

Gepubliceerd op 30 mei 2021 om 20:00

In de week voor dit weekend begon de plan-woede, je hebt een camper dus iedere nacht ergens anders want zo zat dat in mijn hoofd. Ook zijn we lid geworden van (svr) Stichting vrije recreatie, hier vind je alle kleine campings van Nederland en daarbuiten. Achteraf helemaal niet handig maar ja geboekt is geboekt. Dit keer zouden de honden voor de eerste keer mee gaan. Spannend vonden we dat, een oude chagrijnige teckel van 11 jaar Sam, onze 10 maanden oude Magyar Vizsla pup Tess en een 4 maanden oude Weimaraner pup Jet. Dat van die oude chagrijn menen we uiteraard niet. Maar goed dit was wel weer een ander vertrekpunt, Jet nog niet helemaal zinlijk dus daar moesten we iets op verzinnen. In een vakantie bench in het douche gedeelte leek de oplossing, met wat joelen in de nacht (en in je pyjama over het camping terrein om te plassen) viel het al met al best mee.

Op het tweede bed wat in de camper zit hebben we een waterdicht hoeslaken gedaan met een zacht kleed, voor het geval er toch een ongelukje gebeurt. Daar slapen de honden in de nacht, ruimte genoeg dus.

Toen we aan kwamen zijn we eerst een stuk gaan lopen, Tess was zo enthousiast dat ze bij het oversteken van de straat een vrouw van haar fiets sprong. Wij even van slag en de vrouw toch wel, gelukkig niets ernstig en kon de vrouw weer verder fietsen. Daarna een hele korte lijn gehouden tijdens het wandelen.

Via route.nl had ik vooraf al 2 routes uitgestippeld, voor iedere camping 1 en daar naast leg ik dan ook vaak de geocaching kaart om te kijken of er nog leuke caches te vinden zijn. We hebben heel veel gewandeld dit weekend, pfff word nog moe als ik er aan denk.

Camping Costa Kabrita

Weg naar Wouw 1

4635 RE Huijbergen
costakabrita.nl

Huijbergen is een dorp in de gemeente Woensdrecht. Het dorp telde op 1 januari 2021 ongeveer 2.085 inwoners. Huijbergen ligt 10 kilometer ten zuidoosten van Bergen op Zoom, 18 kilometer ten zuidwesten van Roosendaal en 25 kilometer ten noorden van Antwerpen. Het ligt tussen Hoogerheide en Essen. Wikipedia

Camping 't Dekske

't Dekske 1

5513PB Wintelre

campingtdekske.nl

Wintelre is een dorp in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Wintelre is een van de Acht zaligheden, een groep dorpen in de Brabantse Kempen. Het is een voornamelijk agrarisch dorp, dat klein is gebleven hoewel het in de agglomeratie Eindhoven ligt en grenst aan Eindhoven Airport. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.