Weekend Limburg

Gepubliceerd op 13 juni 2021 om 20:00

Er moest eerst nog gewerkt worden dus begon de reis wat aan de late kant, dat bleek op de weg niet echt wenselijk en reden daarom ook van de ene in de andere file en waren dus ook laat op de camping. Geen probleem, we hebben vakantie toch, geen haast, geen stress. En wat doen we dan als eerste, juist ja met de honden een rondje. O, nee die waren niet mee deze keer. Dus ik kon gelijk beginnen met het bereid en van onze avond maaltijd, maar weer een paella gemaakt, daarna een rondje op de fiets. Eerste even in het dorp Nieuw-Bergen gekeken en daarna naar de Maas waar je met een veerpond naar Vlierlingsbeek kon. Niet dat we dat gedaan hebben maar toch leuk om even te kijken. Op de terug weg nog een lekker ijsje gekocht.

De volgende ochtend even naar de HEMA op de fiets om haakjes te kopen zodat we onze handdoeken op kunnen hangen. Daarna door gereden naar de volgende camping, deze was maar 30 kilometer verder op dus we waren er zo.

Deze camping was wel erg mooi moet ik zeggen, alles mooi gemaaid en onderhouden. Je stapte nog net niet terug in de tijd maar zo voelde het wel. Erg fijn ontvangst van de camping eigenaar, hele chille man kreeg wat uitleg hier en daar met de boodschap doe maar lekker rustig aan ik ben er morgen ook nog. We zijn lekker op de fiets gestapt en naar Kronenberg en Sevenum gefietst met hier en daar een Geocache en een terrasje, heerlijk was dat weer.

Onze dochter zei bij thuiskomst, uhm de volgende keer gaan de honden weer gewoon mee hoor, ze hebben de hele boel onder gep.....iept.

Dus dat was dan ons weekendje alleen op pad.

Camping de Smal

Siebengewaldseweg 101

5854PB Nieuw-Bergen

desmal.nl

Nieuw Bergen vormt samen met Bergen het dorp Bergen. Gelegen in het noorden van Nederlands Limburg. Nieuw Bergen is het grootste woongebied van de gemeente Bergen. Hier is ook het gemeentehuis gevestigd. Wikipedia

Boerderijcamping 't Rouweelseveld

de Hees 44A
5976NJ Kronenberg

www.rouweelseveld.nl

Sevenum is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De kern Sevenum telt 6.725 inwoners. Daarmee is het de op een na grootste plaats in de gemeente, na Horst. Tot 1 januari 2010 was Sevenum een gemeente, gevormd door de kernen Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.