Weekend Biervliet

Gepubliceerd op 27 juni 2021 om 20:00

Nu dan toch maar eens proberen om 2 nachten ergens te verblijven ipv 1 nacht en weer weg. Dit keer was het Zeeuws Vlaanderen en het plaatsje wat we gingen bezoeken was Biervliet. Mooie camping, midden in de weilanden we hadden wel de fietsen bij om eens te proberen hoe dat zou gaan met de honden. Speciaal een honden mand gekocht voor onze Sam, die heeft van die korte pootjes die houdt dat niet meer bij. Al moet ik zeggen dat hij daar nog niet zo van overtuigd was en wilde vooral ook mee rennen met de andere twee. Maar goed na dat ik voor de tweede keer stopte om hem in de mand te zetten gaf hij zich gewonnen en kroop lekker in zijn mand. Veel geoefend met fietsen dus dit weekend, niet ver maar wel vaak. Richting de kust, we hadden gehoopt op strand maar dat is aan deze kant niet en naar het dorp Biervliet zelf.

Na het avond eten stond er een grote ijskraam/foodtruck met de heerlijkste ijsjes, die wij uiteraard even hebben getest.

Wat me op viel was dat er een kerkhotel was, ik heb nog niet gekeken wat dat precies was maar het zag er van buiten geweldig uit.

 

De honden hadden genoten maar waren helemaal gesloopt net als wij zelf.

Boerderijcamping de Helenahoeve

Helenaweg 1

4521GR Biervliet

helenahoeve.nl

Biervliet is een stad in Zeeuws-Vlaanderen, het zuidelijk deel van de Nederlandse provincie Zeeland. Biervliet maakt sinds 1970 deel uit van de gemeente Terneuzen; voordien was het een zelfstandige gemeente. Biervliet ontving al voor 1183 stadsrechten en had in 2021 een inwonertal van 1.550. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.