Nederland 🇳🇱 dag 15 & 16

Gepubliceerd op 1 augustus 2021 om 20:00

Drunen is de volgende stop tijdens onze wereld reis door Nederland. We rijden een klein uurtje en je zit weer in een heel ander deel van Nederland. Op de rand van de Loonse en Drunense duinen, worden we vriendelijk ontvangen door de eigenaar en zijn zoontje. Ze brengen ons op de fiets naar onze plek en vertellen hoe we op de snelste manier het bos in kunnen. Na dat we 'staan' drinken we eerst koffie en gaan dan op de fiets, door het hekje aan het eind van de camping. Met de fiets over een bospad wat eigenijk voor de wandelaar is bedoelt..... met heel veel bomen op de weg zodat je eigenijk niet kan fietsen, zou dat de bedoeling zijn??? Maar goed na zo'n kleine 150 meter komen we op een fietspad en gaan lekker de knooppunten volgen. Op een kilometer of 5 komen we bij een terras, daar kunnen de honden even rusten en wij een lekkere Radler nemen met een daarbij behorende borrelplank. Als de regen voorbij is gaan we terug en hebben een mooi rondje gedaan. 
's Avonds nog een rondje gedaan na het avond eten, vandaag stonden burrito's op het menu met de restjes van groenten die ik nog had. Weggooien is zonde lijkt me.

Dag 2 in Drunen, we waren laat wakker. Iedere dag iets later dus we beginnen eindelijk te wennen aan het vakantie-ritme, we zijn tenslotte al 14 dagen op pad. Daarna even ontbeten en op pad met de fiets op weg naar het honden losloop-gebied aan de andere kant, wat dichter bij de camping. Het was zo'n 900 meter fietsen, daar verder wandelen. We konden alleen het losloop-gebied niet vinden en zijn na alle behoefte terug gelopen naar de fietsen en verder gaan fietsen. Tot het volgende knooppunt en wat was het druk met MTB-ers, fietsers, hardlopers en wandelaars. Dit is dus wel iets om terug te komen zonder honden maar met de MTB's, nu al zin in. Dat is weer veel te lang geleden dat we dat gedaan hebben. 
We waren net op tijd terug voor de bui van 12:00 uur daarna heeft het een klein uurtje wat geregend en toen was het weer klaar. Honden uitgeblust op bed en wij lekker buiten relaxen.

Camping de Schaapskooi

Duinweg 58
5151 RK Drunen

de-schaapskooi.nl/

Drunen is een plaats in de gemeente Heusden in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is gelegen in De Langstraat, een streek van oudsher bekend om zijn leer- en schoenenindustrie. Drunen was vanaf 1813 een zelfstandige gemeente. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.