Weekend Ossendrecht

Gepubliceerd op 13 maart 2022 om 20:00

Vrijdagochtend halen we de camper op en de honden zijn helemaal door het dolle heen, geen rust in hun reet! Piepen, mekkeren, op en neer rennen ze zijn zeker bang dat we ze gaan vergeten. Nee hoor, deze keer gaan ze lekker mee.

Maar goed, we moesten eerst nog even boodschappen doen en de spullen inruimen. Voor de zekerheid toch maar even de vloerbedekking eruit gehaald je weet maar nooit met in deze periode van het jaar kan er van alles gebeuren en natte hondenpoten op vloerbedekking is geen succes.

We rijden in de namiddag richting Ossendrecht, we worden via Belgie gestuurd en zijn 45 minuten later op de camping. We worden ontvangen door de boer van de kampeerboerderij en mochten zelf een plekje uitzoeken, het was nog niet zo druk. We gingen een beetje achteraan staan zodat niemand last zou hebben van de honden.

Camper gereed maken en eerst een rondje lopen, dat rondje ging iets verder dan een gewoon rondje en mijn ad van rosé (artrose) begon op te spelen maar gelukkig haalde we het tot we terug waren, snel een paracetasnolletje.

's Avonds lekker de Skottigrill aangezet en heerlijke worstjes, biefstuk, stokbrood en salade gegeten.

Zaterdag een soort van uitgeslapen, voor zo ver dat kan met honden in een camper! Lekker ontbijtje gegeten en een flinke wandeling gemaakt met de honden. We miste onze fietsen wel dan hadden we nog even naar Ossendrecht zelf kunnen gaan, maar helaas, weer een leermomentje voor de volgende keer. Fietsen altijd mee!!!

Na het wandelen lekker gerelaxt, puzzeltje gemaakt, getekend en wat tv gekeken. Laatste seizoen van Queen of the South, nog niet helemaal af dus we hebben nog wat te goed.

Wat wel leuk was op deze camping was dat er een vleesautomaat was, met stoofvlees, biefstuk, worstjes maar ook soep en ijs. Een aparte kast met eieren, aardappelen en uien. 

Zondag hebben we niet veel gedaan, het was best koud en zijn daarom ook vroeg weer terug naar huis gegaan. Maar wat een heerlijk weekend hebben we weer gehad, ons eerst weekendje weg van 2022 en ik hoop dat er nog veel zullen volgen.

Kampeerboerderij de Boskeelen
Laagstraat 4
4641 SP Ossendrecht
deboskeelen.nl/

Ossendrecht is een plaats in de gemeente Woensdrecht, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp telde op 1 januari 2023 5.400 inwoners. Het ligt tussen Hoogerheide en Putte. Dichtbijzijnde grote steden zijn Bergen op Zoom en Antwerpen. Tot 1997 was Ossendrecht een zelfstandige gemeente. Wikipedia

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.