Noordkaap πŸ‡ΈπŸ‡ͺ dag 1

Gepubliceerd op 2 juli 2022 om 20:00

En hier begint ons avontuur naar de Noordkaap, de wekker staat om 05:15uur alles in al ingepakt en we hoeven zo maar te vertrekken.

Ja, eerst een bakje koffie uiteraard anders gebeurt er niks. Eerst moeten we nog gas tanken dat was er gisteren niet meer van gekomen. Kilometerstand opgeschreven en weg waren we. 

We hebben een voorspoedige rit onderweg nog even een bakkie gedaan en wat gegeten. Ter hoogte van Hamburg is het altijd wat spannend in het verkeer, altijd druk en altijd file. Maar vandaag viel dat eigenlijk wel reuze mee, we hadden wel wat file maar over het algemeen konden we lekker door rijden.

Rond half zes waren we bij de ferry terminal in Rostock, hebben daar de camper geparkeerd en ons avond hapje bereid, heerlijke kipshoarma met een pita broodje, sla en knoflooksaus. Daarna een start gemaakt met het rummikub toernooi van deze vakantie.

Om 19:00 konden we inchecken en stonden dan ook vooraan in de lange rij met campers, ook dit verliep soepel. Om 21:45 reden we aan boord en konden opzoek naar onze hut. Daar even de spullen neergelegd en nog even buiten om te kijken hoe we de zee op gingen.

Daarna naar onze hut, douchen en lekker naar bed. Het was een lange dag geweest, we waren niet echt heel moe na een dag rijden maar het scheelt veel als je om en om achter het stuur kan zitten.

Trusten en tot morgen.

Kilometerstand vertrek: 113693
795 km

Kipshoarma met een pita broodje

Vertrek boot 22:00 uur

 

Rostock is een kreisfreie Stadt in het noordoosten van Duitsland. Het is de grootste stad van de deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren. De stad telt 209.061 inwoners op een oppervlakte van 181,44 km². Rostock ligt in het noorden van Mecklenburg, aan de Warnow. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.