Noordkaap πŸ‡©πŸ‡ͺ dag 29

Gepubliceerd op 30 juli 2022 om 20:00

We vertrekken vandaag voor onze laatste rit van de vakantie. Ja het houdt echt een keer op, maar wat hebben we genoten en zijn we dankbaar voor alles wat we hebben mogen zien en doen. 

Het is een rit van ongeveer 400 kilometer en hopen rond 13:00 uur thuis te zijn. Onderweg komen we nog van alles tegen wat we in de afgelopen maand 'niet' gemist hebben. 

We rijden rond 12 uur Zeeland in en zijn lekker op tijd, geen file gehad. Het schijnt zwarte zaterdag te zijn in Frankrijk dus ik denk dat iedereen richting de zon gaat en Zeeland rechts laat liggenπŸ˜‰. Als we thuis zijn worden we begroet door de honden, onze Jet weet niet goed wat ze moet doen en piept en praat aan alle kanten, volgens mij is ze blij ons te zien. 

We nemen eerst een bakje koffie en gaan dan de camper uit laden, schoonmaken en wassen. Het was nodig zullen we maar zeggen. Ik had de honden even in de bench gedaan zodat we de voordeur konden open laten. Geen goed idee vonden ze dus ik heb ze los gelaten en ze lagen met zijn 3e op bed te kijken wat ik aan het doen was. Je moet niet denken dat we nu weg konden gaan zonder hun🀣. 

Maar goed, de camper is schoon en leeg en staat weer in de stalling. We hebben nog heel wat foto materiaal en film materiaal te bekijken om een mooi boek voor ons zelf te maken en een impressie filmpje voor YouTube. Deze komt dan ook op de site te staan. Maar voor nu even na genieten en maandag begint de echte wereld weer en kunnen we nog lang van onze herinneringen genieten. 

En volgende week maar eens een plan maken voor de rest van het jaar en uiteraard een begin maken met het uitzoeken van onze volgende grote reis. Nu al zin in!!!

Kilometerstand 121984

409 km

Chinees van de Lange Muur 

Thuis in ons eigen bed.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.