Weekend Gilze

Gepubliceerd op 28 augustus 2022 om 20:00

Na een week thuis (gebleseerd) was het toch weer fijn om op pad te gaan, gelukkig hielp Marco waar ik niet kon. De honden hadden al snel door wat er aan de hand was en peipte de hele buurt bij elkaar.

We hadden een leuke camping gevonden in Gilze, vlak bij een bos waar de honden los mogen lopen. Ideaal dus voor onze viervoeters.
We werden vriendelijk ontvangen door een camping gast die de eigenaresse wat mee helpt als ze er niet is. Voor aan stond al een groot bord waar iedereen mocht staan, wij hadden een ruime plek dicht bij de uitgang zodat we zo van de camping af waren met de honden.

We hadden de fietsen niet mee genomen omdat het niet handig is om met een arm te fietsen met een hond achterop dus hebben we heerlijk gerelaxed en heb ik wat kaarten gemaakt terwijl Marco in zijn puzzelboekje zat.

We hebben lekker 2 avonden ge-BBQ-t en genoten van de rust en de ontspannen sfeer op de camping. Zeker een om te onthouden.

Camping Het Gilzer Lindehof
Brakken 12
5126 AX Gilze

campinghetgilzerlindehof.nl/

Gilze en Rijen is een gemeente ten zuidwesten van Tilburg in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 26.509 inwoners en heeft een oppervlakte van 65,69 km². De gemeentenaam is ontleend aan een in 1524 gestichte parochie, maar het woordje en wordt vaak weggelaten: men zegt en schrijft 'Gilze-Rijen'. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.