Weekend Wouwse plantage

Gepubliceerd op 4 september 2022 om 20:00

Er is er één jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat is zij. Onze dochter Maud is jarig en toch gaan we met de camper op pad, Maud komt lekker naar Wouw om bij ons haar verjaardag te vieren en morgen doet ze dat thuis met haar vrienden, beter als wij dan weg zijn met de honden😉

Maar voor het zover is gaan we eerst de boel verkennen en hebben al een wandeling gemaakt en een kleine fiets tocht. Wouw en s niet heel groot maar heeft wel een grote kerk, een cafetaria en een ijssalon. Dus niks staat ons nog in de weg om een leuk weekend te hebben. 

Zaterdag gaan we eerst lekker ontbijten, ik was met de honden naar het bos gelopen en toen ik terug kwam was de tafel heerlijk gedekt en zaten de broodjes als in de oven. Na het ontbijt de honden in de tuigen gestopt en zijn we gaan fietsen een route vlak langs de Belgische grens. Een maal terug op de camping voelde ik mijn elleboog opspelen en hebben we het rustig aan gedaan. Nog wat getekend, gepuzzeld en het kampioenschap rummikub weer vervolgt!

Na een heerlijke BBQ maaltijd nog lekker genoten van het mooie weer en voor het eerst de lampjes opgehangen zodat we nog wat konden zien. Laatste rondje en hop naar bed, zondag nog een rondje gefietst en via de bakker terug naar de camping. Alles was al ingepakt dus we konden gelijk naar huis. Thuis zaten Niek en Maud te wachten en besloten we om nog naar het Veerse meer te gaan. Zo ons weekend afgesloten en genoten van ons gezin. 

Camping Get Away

Bosbesstraat 65
4725 BC Wouwse Plantage

mygetaway.nl/

Wouw is een dorp in de gemeente Roosendaal, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp ligt tussen de plaatsen Roosendaal en Bergen op Zoom. Tot 1997 was Wouw het voornaamste dorp van de voormalige gelijknamige gemeente. Hieronder vielen ook de kerkdorpen Heerle, Moerstraten en Wouwse Plantage. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.