Weekend Haaren

Gepubliceerd op 27 november 2022 om 20:00

Vorige week hadden we het plan om toch nog een keer te mountainbiken op de Loonse en Drunense Duinen. De honden vinden dat fantastisch, behalve de teckel die heeft te korte pootjes.

Omdat in de winterperiode heel veel campings dicht zijn moesten we op zoek naar een camperplaats, maar dan wel met sanitaire voorzieningen zodat we na het fietsen niet in de camper hoeven te douchen. Na een kleine speurtocht op het internet kwamen we uit in het plaatsje Haaren zo'n 4 kilometer van de route vandaan.

Dus na het wegbrengen van de teckel naar opa en oma gingen we opweg naar Haaren.

Het weer viel niet tegen en we konden redelijk doorrijden, we maakte nog even een tussen stop bij de Jumbo van Haaren omdat we vergeten waren om een ui mee te nemen. We plannen meestal vooraf wat we eten zodat ik alles van thuis meeneem, vandaag stond eigenlijk op de planning Butter Chicken van een recept van sterkindekeuken. De kip moest in de marinade en dit moest intrekken dus planning omgooien en vanavond lekker van de plaat eten (deze hadden we nieuw gekocht en moest dus getest worden). Een mooi klein apparaat en maar 800 watt, dus prima te doen in de camper ook al zouden we niet aan de walstroom staan.

Een mooie camperplaats met een vrij nieuw sanitair gebouw, het enig nadeel was de drukke weg ernaast. Niet voor ons hoor want we hoorde deze niet.

Maar om naast een smalle drukke weg te lopen met de honden was niet zo'n succes. Gelukkig gaan we morgen een lekker stukje fietsen.

Zaterdag ochtend doen we het rustig aan en maken een praatje met andere camperaars die er ook staan, een gezellig Belgische dame kwam vragen of we camperplaatsen of campings wisten die geschikt waren voor honden. Voor haar en haar man/vriend/maatje (geen idee eigenlijk) was het nog vrij nieuw om zo vakanties door te brengen en ze waren vooral ge-ent op de veluwe. We wissel telefoonnummers uit en we vertrekken naar het MTB parcours.

Wat een heerlijke route om te fietsen, de honden vonden het prachtig en het weer zat volop mee. Het was niet zo druk en als we mede mtb-ers hadden die sneller waren konden we makkelijk even een gaatje maken zodat zij erdoor heen konden. 

Bij terugkomst eten we na het douchen een lekker bakje verse tomaten soep en genieten van het weer, de honden waren op en lagen lekker op bed bellen te blazen. 's Avonds eten we de Butter Chicken ( recept staat hier op de site) en hij was heeeeeerlijk. We kijken nog een netflix serie en gaan op tijd naar bed. De volgende ochtend is het snert weer en gaan maar richting huis en hebben weer een lekker weekend gehad en voor wat betreft het fietsen, dat gaan we zeker nog een keer over doen.

Camperplaats Raamhoeve

Hoge Raam 2
5076 PH Haaren

raamhoeve.nl/

Haaren is een Nederlands dorp in de Noord-Brabantse gemeente Oisterwijk. Haaren ligt op een hoogte van negen meter boven NAP. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.