Weekend Aarle Rixtel

Gepubliceerd op 20 november 2022 om 20:00

We gaan een weekend naar Aarle Rixtel, Marco was begin van de week ziek maar was alweer aan de betere hand dus een frisse neus halen was niet een slecht idee. Aarle Rixtel ligt vlak bij Helmond en we wilde het 'verbouwde' huis van mijn broer graag even bekijken. Helaas moesten we dit afzeggen omdat we de honden toch mee moesten nemen. Vinden de honden trouwens helemaal niet erg hoor!

Na mijn sollicitatie gesprek pakken we de spullen in en gaan rond 13:30 uur rijden. Het regende de hele weg en het ziet er niet naar uit dat het nog droog zou worden. We komen op de camperplaats aan en zetten de camper op een mooi plekje neer.

We bestellen wat bij thuisbezorgd en maken er een rustige avond van. De volgende morgen staat een ritje op de fiets naar het dorp gepland en een wandeling met geocaches.

Omdat het zo koud is hebben we uiteindelijk maar 2 caches gevonden, niet omdat ze moeilijk te vinden waren maar omdat de cache eigenaar flink wat werk heeft verzet om er iets mooi van te maken. Dit vergde voor ons wel wat creatief nadenken. Een van de drie kwamen we echt niet uit en hebben de cache eigenaar om een extra hint gevraagd (en gekregen). Toen viel het kwartje en deze gaan we dan ook zondag nog een keer bezoeken.

De hele fijne hint van de cache-eigenaar

In het dorp halen we nog wat lekker voor de honden bij de boerenbond en een paar handschoenen (veel te groot uiteraard) we nemen ook nog wat chocomelk mee en slagroom om onze ijskoude handen weer wat warm te maken.

Inmiddels is de camperplaats leeg en komen weer nieuwe gasten hun camper parkeren.

Voor we terug naar huis gaan maken we nog een rondje in het bos en nemen nog een paar geocaching mee. De caches waren stuk voor stuk vernuftigd gemaakt en kosten wat tijd om te ontcijferen. Heerlijk, rond 12:00 rijden we richting huis en hebben weer genoten van het weekend. 

Camperplaats Croy
Jonker Karellaan 3
5735 PT Aarle-Rixtel

camperplaatscroy.nl/

Aarle-Rixtel is een dorp, voormalige heerlijkheid en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand. Aarle-Rixtel is de op een na grootste kern van de gemeente Laarbeek, ten noorden van de gemeente Helmond. Aarle-Rixtel telde 5.755 inwoners op 1 januari 2021. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.