Scotland 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 day 22

Gepubliceerd op 11 augustus 2023 om 20:00

Vandaag was de dag van uitslapen en rustig aan doen, ik stond om zeven uur onder de douche. Het was warm geweest vannacht en mijn opvliegers nemen de overhand. Ik wakker, dus Marco ook wakker dus we zitten vroeg aan een bakje koffie. We maken de camper al wat schoon en gooien alvast het een en ander weg wat niet mee hoeft. De camping hier is super rustig en volgens mij staan er alleen Engelse mensen en wij from 'Holland'. Volgens mij is deze camping nog ziet zo oud, modern sanitair, goede douches en alles is hier gewoon af. Tevens mooie blokhutten die ze in de verhuur hebben. Ons kent ons en rond 11:00 uur zijn we klaar voor vertrek, plannen in diverse navigatie systeem ons reisdoel in en vertrekken van de camping. hadden eigenlijk gedacht dat we vrij snel op de snelweg zouden terecht komen, echter werd het eerste deel voor de reis gekenmerkt door landelijke wegen met her en der een golfbaan en tegenliggers blijft een uitdaging, weinig berm dus rustig aan is het motto. We rijden door de meest pittoreske Engelse plattelands dorpjes en uiteindelijk belanden we op de snelweg richting Hull vanwaar de Ferry P&O richting hoek van Holland zal vertrekken. Ook hier blijven ze een grote voorliefde voor rotondes houden en de rechte stukjes snelweg zijn niet langer dan 3 a 4 mijl.

Na een voorspoedige reis komen we rond 14:00 uur aan bij de ferry, konden meteen door naar de opstel parkeerplaats en na het inchecken werden we uitgenodigd door de Engelse douane voor een controle van onze camper. Na dit onderzoek van 1 minuut wenste ze ons een fijne reis naar Nederland toe en konden onze weg vervolgen. Uiteindelijk werden we opgepikt door een auto van P&O en begeleide ons richting de ferry, Patty vakkundig achteruit de camper ingeparkeerd en onze spullen op de hut achtergelaten. Nu aan boord in de bistro de blog bijwerken met de wifi van de ferry. Straks nemen we het lopend buffet, was ons op de heenweg erg goed bevallen, dus gaan er vanuit dat deze nu ook wel goed zal zijn.

Het verschil is groot met mensen aan boord, veel Engelse vakantie gangers die over het algemeen veel herrie maken, veel drinken en vooral luidruchtig zijn. Tot diep in de nacht hard pratend over de gangen. Maar we hebben heerlijk gegeten en zitten tot we gaan slapen in de koffie bar met een puzzelboekje en een leesboek. 


Gereden met de camper 72 km

Lopend buffet

Kamer 10148


P&O Ferries is een Britse rederij die veerdiensten exploiteert op de Ierse Zee, de Noordzee en het Kanaal. P&O Ferries is een dochteronderneming van Dubai Ports World. P&O Ferries is in 2002 opgericht door de fusie van verschillende P&O-rederijen. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.