Weekend Ouddorp

Gepubliceerd op 29 oktober 2023 om 20:00

Het is vrijdag tijd om met de camper op pad te gaan, deze keer gaan we niet ver weg want Marco moet werken in Rotterdam en is pas na vijf uur thuis. We hadden eerder deze week al besloten om lekker naar Ouddorp te gaan een heerlijke plek en zeker met honden, je kan met de fiets een eind weg maar je zit ook zo wandelend op het strand en dan niet te vergeten het grote veld achter op het campingterrein waar ze heerlijk kunnen rennen en vliegen. 

Dus zo gezegd zo gedaan, ik heb de hele dag de tijd om de camper in te ruimen, boodschapjes, was, de fietsen en niet te vergeten de honden spullen.

We vertrekken nog met een zonnetje maar als we in Ouddorp aankomen is het al schemerig en het regent, we weten waar we moeten staan en er is verlichting genoeg dus dat komt wel goed. Ik had thuis al een ovenschotel klaar gemaakt die alleen nog opgewarmd hoefde te worden dus met 30 minuten zaten we aan een heerlijke spinazie lasagne. Na het eten ga ik nog even met de honden naar het veld waar ze nog even hun batterijtje konden legen.

Na een heerlijk nachtje slapen zaten we pas rond 10 uur aan het ontbijt, we kijken op buienradar en zien veel grijze wolken voorbij komen. Toch besluiten we om met de fiets naar Ouddorp te gaan en op het moment dat we de fietsen van de camper af halen komt de zon door en klaart het op. Voor de honden altijd een feestje, ze stuiteren dan de hele camper door tot ze vast zitten en we vertrekken.

We zijn al een paar op deze camping geweest maar iedere keer ontdekken we weer iets anders, zo waren we nog nooit in Ouddorp zelf geweest tot vandaag.

Wat een leuke stadje en wat veel winkels, restaurantjes en terrasjes. Het is niet groot hoor, maar een super gezellig en voelt knus aan. We maken een rondje om de kerk, doen een bakkie op het terras en gaan nog even naar de appie voor wat boodschapjes voor we weer terug fietsen.

Als we terug zijn bij de camper doen we een lekker lunch en de honden liggen uitgeteld op bed, mekkeren nog wat omdat ze niet helemaal op de bank kunnen maar als ik ergens anders ga zitten is het goed.

We genieten lekker van het weer en de rust, vanavond eten we lekker bietjes met aardappeltjes en een schnitzel dus onze avond kan niet meer stuk. En morgen zien we wel weer verder.

Jeetje wat een weer afgelopen nacht, ik geloof dat we nog nooit zo'n harde regen hebben gehad met een weekendje weg. Maar alles is droog dus geen zorgen daar. We rijden niet terug over de Brouwersdam maar richting de A59 ivm de harde wind. 

Camping Brouwersdam
Oudelandseweg 100
3253 LP Ouddorp

campingbrouwersdam

Ouddorp is een dorp en badplaats op de kop van het eiland en gemeente Goeree-Overflakkee in het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 31 december 2012 vormde Ouddorp samen met Stellendam, Havenhoofd en Goedereede de gemeente Goedereede. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.