Winter mini vakantie dag 1

Gepubliceerd op 27 december 2023 om 20:00

Na nog een klein kerstontbijt-tje en afscheid nemen van Niek en Dewi gaan we onze camper inladen om weer weg te gaan. We gaan naar Rijssen, voor ons best een eind rijden 270 km, we hebben nu langer de tijd dan een gewoon weekend dus kom maar op.

We kunnen rond 13:00 uur op het camperpark terecht dus we gaan dan ook rond 11 uur rijden. We hebben een rustige rit en alhoewel het 3de kerstdag is, is het best nog wel druk op de weg. We kunnen zo het park op omdat er een kenteken herkenner staat en de slagboom gaat vrijwel gelijk open als we voorrijden. 

We zetten de camper op zijn plaats, sluiten de stroom aan en gaan even met de honden een stukje wandelen. Iedere keer is dat wel een dingetje, wat treffen we aan. Ik wist dat er vlak bij een honden losloop terrein, maar waar??? Nou nog geen 50 meter van de camper dus. twee mooie velden waar ze heerlijk kunnen rennen, waar hindernissen zijn en obstakels. Ze vonden het helemaal geweldig. Als we terug zijn maak ik de camper gereed voor gebruik, honden mand wordt opgemaakt en ons zitje komt tevoorschijn. Marco maakt buiten even wat foto's en maakt een rondje op het terrein. Morgen is er een winter BBQ, misschien sluiten we daar wel even aan.

We drinken een bakje koffie en Marco gaat nog even naar Rijssen om wat boodschapjes. Als Marco terug is ga ik ons opgeven voor de BBQ, You Only Life Ones  😉 en ik maak gelijk even een rondje in het sanitair gebouw, maar wauw.... lijkt wel een spa. Wat ik nog nooit heb gezien is dat er een bak met handdoeken staat om te gebruiken, dus we kunnen zonder gaan douchen en hebben ook geen was.

We eten vanavond een hapje zuurkoolstamppot met ananas, rookworst en een heerlijk justje. Het internet is erg slecht hier, dus een filmpje kijken gaat met hortte en stootte maar we zien toch nog een aflevering van ' Oh, wat een jaar'.

We gaan nog een keer naar het honden losloop veld, springen daarna onder de douche en lekker ons bedje in. 

Camperplaats Midas
Markeloseweg 94
7461PB Rijssen

camperpark-midas 

Rijssen is een stad in de gemeente Rijssen-Holten en ligt in de Nederlandse provincie Overijssel, tussen Deventer en Almelo. De stad telde op 1 januari 2021 28.815 inwoners en is 2806 hectare groot. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.