Winter mini vakantie dag 3

Gepubliceerd op 29 december 2023 om 20:00

We komen een beetje stijfjes uit bed, fietsen en wandelen op een dag is ook wel overdreven. We drinken een bakje koffie en gaan de boel weer inpakken, we vertrekken vandaag naar Helden. Maar dit doen we met een omweg, we gaan via Winterswijk en brengen een bezoek aan Obelink. Maar eerst vuilwater lozen, wc legen en water bijvullen voor de komende periode.

We parkeren onze camper op de parkeerplaats maar jeetje wat is het druk. We laten de honden even plassen en gaan naar binnen. We hadden van de kids voor kerst een cadeaubon gehad en we wilde graag ander servies. Ons servies wiebelt en als je hard snijdt gaat je bord in de rondte, dus klaar daar mee...

We zijn dan ook opzoek naar antislip servies en komen op het merk Gimex uit. Er zijn diverse kleuren en ik ga voor groen met grijs. We gaan weer verder en rijden door Duitsland heen omdat we ander gigantisch zouden om rijden.

Als we bijna bij de camping zien we het bord al staan met grote letters VOL, hebben wij even mazzel dat we gereserveerd hadden. We worden opgewacht door een oudere man die ons verteld waar we moeten gaan staan en hoe het allemaal werkt hier. We zetten de camper op zijn plaats en gaan eerst even eten, het is inmiddels al half twee.

Marco gaat om een paar boodschapjes en ik ga met de honden een stukje wandelen. 50 meter van de camping is er een zijstraat/pad wat naar een bos leid, dus dat is wel weer lekker. Ik loop een stukje maar houdt ze aan de lijn ik zie op afstand al dat er flinke plassen zijn en dat betekend ook blubber... liever nu even niet in de camper. We kom ik langs een waterval en een ophaalbrug, morgen nog maar eens goed kijken wat het precies is.
Voor de rest houden we ons gemak, maken de blog op orde want nu hebben we goed internet, maken een puzzeltje en eten lekker nasi met saté.

Camperplaats Onder en Eindt
Baarloseweg 15 A
5988 NL HELDEN

ondereneindt 

Helden uitspraak is een plaats en een voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telt 6.265 inwoners, en maakt deel uit van de gemeente Peel en Maas. Net als in vele Limburgse dorpen spreekt men hier ook een Limburgs dialect, het Heldens. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.