Winter mini vakantie dag 5

Gepubliceerd op 31 december 2023 om 20:00

De laatste dag alweer van 2023 en wat een jaar was dat, kan van alles opsommen maar daar heeft niemand wat aan. Wat ik wel kan zeggen is dat we heel veel mooie plekjes hebben mogen bezoeken met onze camper. Maar nu genieten we nog even van Helden.

Het is een regenachtige dag dus dat rondje met de fiets laten we voor wat het is, maar rond een uurtje of drie zien we een kleine ' window of opportunity'  en gaan snel nog een rondje doen met de honden. Al snel begint het toch nog een beetje te miezeren maar met onze regenjassen aan lopen we toch maar door. Even een frisse neus halen dus.

Bij terug komst nemen we een lekker bakje warme chocolade melk en een heerlijk Limburgs vlaaitje van de bakker. De kachel staat aan en wie doet ons wat, Marco leest een boek en ik zit wat op mijn ipad te klooien (procreative). Om vijf uur is er een Foodtruck op de camperplaats waar we heerlijk kunnen aanschuiven, voor de zekerheid laten we de honden nog even plassen. Als we bij de camper aankomen en de deur willen open doen gebeurt er niets. ?????

Nog een keer op slot dan en opnieuw open, nee nog niets. Marco zegt ga maar even via de auto ingang en probeert het even van binnen, oke...... nog niets. Shit wat nu weer.....

Marco probeert het slot open te maken om te kijken wat hij kan doen maar na wat gehannes komt hij erachter dat er een veertje is afgebroken waar we nu niets aan kunnen doen. Dus we moeten via het auto gedeelte erin en eruit. Dinsdag maar even bellen naar de monteurs van Recreage. 

Oke alle zorgen even opzij en op naar de Foodtruck, wat eigenlijk een Food Tuk Tuk is. Deze beste man moest voor minimaal 50 mensen per persoon een heerlijk hapje maken. Het duurde dus even voor iedereen wat eten had, maar het was super gezellig en lekker druk. Ons eerst rondje hebben we onder de overkapping gegeten maar het tweede rondje in onze camper, dan konden de honden ook eten. We kijken nog een paar afleveringen van Berlin op Netflix tot het tijd is om af te tellen.

Het is redelijk rustig met geknal en vuurwerk, wat wij overigens helemaal niet erg vinden. We wensen elkaar gelukkig nieuw jaar, nemen nog een drankje en gaan dan lekker naar bed. 

Morgen, 1 januari 2024 was er nog een nieuwjaar toost om 11:00 uur, maar dat zullen we wel niet halen, meestal gaan we na het ontbijt opruimen en zitten dan om 10:00 uur in de camper terug naar huis en om nu te wachten op een nieuwjaars toost voor een uur zien we niet zitten.

Maar we hebben weer een heerlijke week achter de rug en we zullen zien wat 2024 voor ons in petto heeft.

Food Tuk Tuk
telefoon : 0651645578
e-mail : theovanloon61@gmail.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.