Weekend niet weg maar plannen

Gepubliceerd op 7 januari 2024 om 20:00

Omdat onze camper nog niet gemaakt is zijn we genoodzaakt om thuis te blijven, super balen dus en omdat het weer ook niet mee zit gaan we beginnen met een planning.

We hebben wat inspiratie van:  
www.camperonthemove.nl, www.marcellamolenaar.nl en het camperboek Noorwegen van de ANWB. Leesvoer genoeg dus maar we willen het wel aanpassen aan onze wensen en halen de mooiste dingen uit alle informatie wat voor ons ligt. Ook hebben we ontdekt dat je in google.com/maps/d/  (my maps) een route kan zetten met al onze wensen er in, dat wil niet zeggen dat we alles kunnen doen maar ik wil altijd graag weten wat we tegen komen onderweg zodat we, als we zin hebben, links of rechts kunnen. 

Toch nog een bijzonder goed besteed weekend gehad, volgende week wordt de camper gemaakt en kunnen we weer op pad en daar hebben we allebei heel veel zin in.

wat alleen nog niet zo makkelijk blijkt te zijn is een honden pension, ik wilde reserveren bij Villa Hondegem maar schrok enorm van de prijsstijging van bijna 50%, dus ga eerst even kijken of het ook anders kan. Als iemand tips heeft horen we het graag. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.