Knoflook saus

Gepubliceerd op 7 juli 2024 om 15:58

Romige knoflooksaus

Een heerlijke romige knoflooksaus om van te genieten. Geklopte slagroom, uitgeperste knoflook, zout, peper, citroensap, peterselie en/of bieslook, allemaal samen gemengd om deze smakelijke knoflooksaus te bereiden. Laat de saus 5 minuten in de koelkast staan om af te koelen in een afgesloten kom.

10 min bereiden

4 personen

  • 400 ml Slagroom
  • 1 Bolknoflook
  • 1 tl Peper zwart
  • 1 tl Zout (theelepel)
  • 1 el Citroensap

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Romige knoflooksaus op tafel.

  1. Klop de slagroom, niet te stijf (pakjes slagroom wel eerst 24 uur in de koelkast laten staan).
  2. Laat de geklopte slagroom 5 minuten in de koelkast staan.
  3. Voeg uitgeperste knoflook, zout, peper, citroensap, peterselie en/of bieslook toe.
  4. Zet de saus in de koelkast in een afgesloten kom.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.