Nederland 🇳🇱 dag 7

Gepubliceerd op 23 juli 2021 om 20:00

Gisteren had ik gebeld naar de camping of het een probleem was als we wat eerder zouden komen, Pieterzijl hadden we wel gezien en bij de camping in Schoonloo is een heel groot honden losloop-gebied. Ideaal dus voor die draken van ons. Nou gelukkig was dat geen probleem en konden we vanaf 11 uur de camping op. 

Na dat we waren gesetteld zijn we op de fiets gesprongen om naar het bos te gaan. Mooi groot bos en lekker om te lopen. We wilde op de terug weg nog even naar de supermarkt, nu blijkt dat Schoonloo zo groot is dat ze er geen supermarkt hebben en daarom besloten om eerst naar de camping te gaan en iemand alleen naar de supermarkt moest. Dat was een goed besluit, het was toch eigenlijk iets te ver om te fietsen, met de honden.

Marco ging op de fiets naar Borgen voor de boodschappen en kwam met heel wat lekkers thuis. Er was in het plaatsje Borger een grote rommelmarkt aan de gang waar het leuk druk was. Nadat er een inschatting was gemaakt hoeveel boodschappen er in de fietstassen paste werd er resoluut boodschappen gedaan...... Moest wel even goed het boodschappenlijstje in de gaten houden anders kon ik weer terug op de fiets. Bij terugkomst op de camping zijn we aan de gang gegaan met een wok maaltijd gevuld met garnalen en kipfilet. Uiteraard teveel gemaakt maar lang leven de invries zakken van de Ikea en dus in de vriezer.

Op de camping hadden we veel aanspraak omdat we op de route naar de toiletten stonden, veel mensen hebben het dan toch over de honden, wat is het voor ras en wat zijn ze mooi en druk. Na de avond maaltijd zagen we aan veel tafels de bijbel te voorschijn komen en werd er wat gelezen. We werden gelukkig niet overhoort want dan was ik zeker wel door de mand gevallen. Wat later op de avond zijn we nog een stuk wezen wandelen richting een zwemplas om de honden te laten zwemmen echter verboden voor honden. Als tweede plan hier, bij de lokale ijscoman aan het zwemmeer een ijsje besteld, konden we hier niet pinnen. Om alle teleurstelling maar tot ons te nemen hebben we maar een lekker bakkie koffie op de camping gedaan.

Maar wat een mooie omgeving hier, zeker de moeite waard om een keer terug te komen.

Ons mooie koffie/espressomachine wilde niet mee werken en begaf het, in Borger zat een Blokker dus daar de volgende dag even een apparaat gekocht waar van die cupjes in moeten.

Daarna door naar Zwolle.

Camping Buiten Gewoon
Elperstraat 16
9443 TL Schoonloo
campingbuitengewoon

Schoonloo is een dorp aan de zuidkant van de gemeente Aa en Hunze, in de Nederlandse provincie Drenthe, gelegen op de Rolderrug. Het dorp telde 425 inwoners. Schimpnamen voor de inwoners van het dorp zijn 'Knollen' en 'Knienen'. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.