Nederland 🇳🇱 dag 8

Gepubliceerd op 24 juli 2021 om 20:00

We zeggen vaarwel tegen Schoonloo en gaan op pad naar de volgende provincie Overijssel, we gaan naar een plaatsje wat net onder Zwolle ligt het buurtschap Hoog-Zuthem.

Het weer is benauwd, bewolkt en je voelt dat er vanavond een flinke regen bui moet gaan plaatsvinden. Maar goed, daar moet je dan maar mee dealen, gelukkig hebben we een airco op het dak en kan ik de benauwdheid een beetje weg nemen voor de honden (en mij zelf).

Als we aankomen en even alles willen open zetten, breekt er een lipje/palletje af van het verduisteringsgordijn aan de voor/boven kant van de camper. Balen als een stekker uiteraard maar daar doe je weinig mee voor nu moesten we een oplossing bedenken. We zouden toch naar het winkelcentrum gaan dus daar even gekeken bij de Hema of die iets hadden dat de boel bij elkaar kon houden. Dat is gelukt en werkt nog ook, voor nu een prima oplossing maar dit moet wel gemaakt worden uiteraard. 

Toen we terug waren van het winkelcentrum, waar we op de fiets naar toe zijn gegaan en gelijk even boodschappen gekocht, het koffiezetapparaat getest en goed bevonden. De honden hebben hun plekje in de camper geclaimd en liggen lekker in de airco bij  te komen van de rit. Na het eten nog even een stukje wandelen en hopen dat het niet te vroeg en te hard gaat regen.

Gelukkig bleef het droog tot dat we in bed lagen en hoe lekker is dat dan.... in je bedje en de regen tegen het bovenraam aan kletteren.

De volgende ochtend nog een stukje wezen fietsen en op naar de volgende provincie.

Camping 't Hofje
Hollewandsweg 30a
8015 PD Zwolle

hoog-zuthem.nl

Hoog Zuthem is een buurtschap in de gemeente Zwolle, in de Nederlandse provincie Overijssel. Het ligt ten zuidoosten van de stad Zwolle. In het gehucht bevinden zich onder andere een kwekerij en een camping. Hoog Zuthem vormde lange tijd onderdeel van de gemeente Zwollerkerspel. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.