Nederland 🇳🇱 dag 9

Gepubliceerd op 25 juli 2021 om 20:00

Marco had nog even opgezocht waar we precies zouden zitten in Arnhem, blijkt dat we op een terrein zitten van stichting Siza een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. De camping wordt onderhouden door de bewoners en medewerkers.

We gaan een D-toer maken en rijden via Elburg, we zetten de camper op een gratis parkeer terrein net voor de vesting en kunnen zo het dorp inlopen met de honden. We lopen door de hoofdstraat naar de haven, maken wat foto's en lopen terug. Onderweg pakken we een terrasje, super aardige meiden die daar werken, brachten meteen een bak water voor de honden. Ik moet zeggen dat het niet tegen viel hoe dat onze Jet haarzelf gedroeg. Op een gegeven moment ging ze zelfs liggen onder de tafel.

Dus we konden op ons gemak genieten van onze lunch, die er tijdens deze vakantie regelmatig bij in schiet. Meestal moeten we rond 11 uur van de camping af en zijn dan aan het rijden, komen dan op de volgende camping en als alles staat is het al zo 14:30 uur en is de lunchtijd alweer verstreken. Maar nu hadden we een heerlijke maaltijd!!!

Oké, de reis gaat verder richting Arnhem aan het randje van het nationaal park de Hoge Veluwe. We zitten midden in de bossen en het is er heerlijk rustig op hier en daar een kreet na van een van de bewoners hier op het terrein. Enkele bewoners komen even kijken wie er nieuw is op hun terrein en proberen ons van alles duidelijk te maken met wat kreten die wij niet begrijpen. De honden hadden ook moeite om het te snappen en bleven vooral blaffen. 

Wel een mooi terrein om te wandelen met de honden het enige nadeel was dat er een flinke teken check moest plaatsvinden bij terugkomst. Die wil je niet in je camper hebben.

De volgende ochtend gaan we nog een stukje fietsen voor we de boel inladen om naar de volgende camping te gaan. Dan nog even een bakkie koffie en de afwas en we kunnen, dachten we in ieder geval. Tot dat ik klaar was met warm water te pakken voor de afwas en ik nog water hoorde stromen....lekkage!

Minicamping Kooningsveld
Hartenkoning 20A
6816TK Arnhem

camping-kooningsveld.nl

Arnhem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Gelderland. De gemeente telt 167.651 inwoners en is daarmee de in grootte dertiende gemeente van Nederland. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.