Terneuzen, inbouw elektra.

Gepubliceerd op 8 april 2022 om 20:00

Zoals al eerder aangegeven hadden we de wens om een 230V voorziening in de camper te hebben, en niet alleen als we aan de walspanning staan, maar met name als we 'off-grid' staan en dan onze eigen 230V dienen te generen met de dynamo van de auto en een gedeelte van zonnepaneel.

Nadat we in begin maart het gesprek hadden met Peter Vernimmen van IDP Inbouwspecialisten, waarbij we alle wensen van onze kant hebben door besproken kregen van de week de vraag of wij de camper donderdag 7 april konden brengen zodat hij aan de ombouw kon beginnen. UIt eindelijk hebben we de camper al woensdag in de avond al kunnen afleveren. Was een prettig weerzien en het fijne is dat dan alles al besproken is. Mocht hij tijdens de ombouw nog niet besproken zaken tegenkomen, wordt er telefonisch overlegd met betrekking tot de mogelijkheden, waarbij wij afgaan op het vertrouwen en expertise van Peter. Ik had aan Peter gevraagd of hij tijdens de ombouw enkele foto's kon maken, want dat is dan weer leuk om op de blog te laten zien. De volgende dag was er al telefoon contact in verband met de signalering of het systeem op de walspanning staat. Ik gaf aan dat er ooit wel een ledje branden indien op walspanning edoch deed deze het niet meer. Peter heeft ook dit gemaakt zodat we kunnen zien of we spanning van de wal hebben. Nadat we besloten hadden dat het toch wel slimmer was om een acculader voor de startaccu erbij te plaatsen werd deze besteld, maar zoals altijd als je erop zit te wachten liep het tegen bij post.nl. Voor ons niet echt een probleem want of de camper nu bij Peter staat of in de stalling, we hadden er op kort termijn nog geen plannen voor. Na een belletje van Peter dat de camper klaarstond zijn we richting Terneuzen gereden, want stiekem was ik toch wel benieuwd hoe een en ander is ingebouwd. 

Patty vind het belangrijk dat alles het doet op 230V maar ik krijg een warm onderbuik gevoel als ik zie hoe alles is aangelegd. Na een uitvoerige uitleg en rondgang door en onder de camper reed ik zeer tevreden weer richting Vlissingen. Voor de toekomst zit er waarschijnlijk nog wel wat aan te komen, zoals een weegfunctie in ons E&P stabilisatie systeem, maar eerst lekker op vakantie!!

Dus mocht je opzoek zijn naar een bedrijf die verstand van zaken heeft, goed advies geeft, goed materiaal, en meedenkt met de klant, en niet met het verhaal komt dat je koffie ook met een fluitketel kan zetten, neem contact met ze op, en laat je vrijblijvend voorlichten/informeren naar de mogelijkheden.

IDP Inbouwspecialisten
Ambachtsstraat 35
4538 AV Terneuzen

0115 566 200

idpinbouwspecialisten.nl/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.