Weekend Ouddorp

Gepubliceerd op 1 mei 2022 om 20:00

Een last minute actie, tussen twee drukken weken werken in toch nog even ontspannen op een mooie camperplaats niet al te ver weg.

Patty moest tot vrijdagmiddag werken, dus ik had de camper al ingepakt, de fietsen erop, water opgetopt en diesel getankt. Nadat Patty fris en fruitig onder de douch vandaan kwam konden we op pad. Na een voorspoedig ritje van een uurtje kwamen we op de camping aan, was super geregeld, je krijgt tijdens de online reservering je standplaats nummer toegewezen en.....succes! Geen slagbomen dus naar je verharde plek rijden, stroom aansluiten en klaar. De avondmaaltijd bestond uit de Zeeuwse rijsttafel, bestaande uit gekookte aardappeltjes, kapucijners, speklap, uitgebakken spekjes, fijn gesneden uitjes en piccalilly. Was heerlijk!! Het koelt in de avond nog leuk af dus nog even met de honden een flink rondje gewandeld en terug in de camper lekker de Truma kachel aan. In een mum van tijd was het lekker warm en zaten we met twee rubberen nekken met moeite onze ogen open te houden. Snel laatste rondje met de honden, en ons bedje in. We hadden deze nacht een primeur. We hadden het Froli bedsysteem aangekocht en vanavond was het moment daar om het te testen.

We hadden dit bedsysteem al een paar keer bij enkele camper vlogs voorbij zien komen, en goede vrienden van ons hadden het ook aangekocht en waren hier zeer tevreden over. 

Zo dan, we hebben een heerlijke nacht gehad, het Froli bedsysteem zorgt ervoor dat je matras heerlijk slaapt, uiteraard moesten die joekels s' morgens ook nog even uitslapen bij ons op bed. 

Nadat we de broodjes hadden afgebakken en koffie hadden genoten gingen we met de honden op de fiets op pad. Patty had een leuke route op route.nl gemaakt en zodoende door de omgeving van Oud Dorp gereden. Veel Duitsers en Belgen die aan het kitesurfen en windsurfen zijn. Terug bij de camping aangekomen, lekker wat gerookte Poolse worsten op de skotti gril en hierna brak spontaan de zon door. We zaten lekker uit de wind dus werd lekker warm, bakje koffie met een stroopwafel, en verder helemaal niets......

Honden waren even uitgeblust van het rennen naast de fiets en lagen ook lekker van de zon te genieten. Aan het eind van de middag (batterij van de honden waren weer opgeladen) dus de andere kant van de camping met de fiets verkend. Na afloop lekker de spareribs op de grill, aardappel gratain uit de oven en een verse salade met een steenkoude Radler, je kan het slechter treffen.

Na wederom een heerlijke nacht, lekker ontbeten, en nog even met de honden op pad. De meeste camperaars waren aan het inpakken om weer op pad te gaan en ook wij waren rond 10.00 uur gereed voor vertrek, nog even het vuil water geloosd en weer klaar voor vertrek. Plan was om via Ouddorp terug te rijden. In Ouddorp aangekomen was uiteraard alles gesloten, blijft tenslotte ook zondag morgen. Via Oude Tonge richting Zierikzee, over de zeelandbrug weer terug naar huis. 

 

Bij thuiskomst camper leeg gemaakt, en alvast bij onze garage gezet want morgen krijgt de camper de jaarlijkse APK met een kleine beurt.

 

Al met al weer een heerlijk weekend, goed weer, lekker eten en samen quality time  gehad in het drukke en soms hectische leventje wat we hebben.

Camping Brouwersdam

Oudelandseweg 100,

3253 LP Ouddorp

campingbrouwersdam.nl

shopping-centre.autodijkwel.nl

obelink.nl/

Ouddorp is een dorp en badplaats op de kop van het eiland en gemeente Goeree-Overflakkee in het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 31 december 2012 vormde Ouddorp samen met Stellendam, Havenhoofd en Goedereede de gemeente Goedereede. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.