Noordkaap πŸ‡ΈπŸ‡ͺ dag 7

Gepubliceerd op 8 juli 2022 om 20:00

Vandaag een rustige dag voor de boeg, er moest een wasje gedraaid worden en de camper weer wat stofvrij gemaakt.

Ik had de was ruimte gereserveerd van 9 tot 11 uur om te wassen en te drogen, in de tussentijd had Marco de ramen weer schoon gemaakt en de fietsen van de camper afgehaald.

Hierna hebben we nog een bakkie koffie gedaan en nog wat drone  shots gemaakt, om 11:15 lag de schone was alweer in de kast en konden we even lunchen voor we op de fiets op pad gingen. 

In het “centrum” van Vilhelmina werd had gewerkt aan de opbouw van een festival maar voor de rest was het vrij rustig en niet heel bijzonder. Wat wel opviel waren de auto’s met afgeknotte driehoeken erop, na wat navraag op het Zweden forum van Facebook wisten we al snel wat dit betekende. Namelijk dat je met een scooter rijbewijs een auto mag rijden die niet harder kan dan 30 km per uur. Hopeloos irritant uiteraard maar van de andere kant een uitkomst voor de jeugd die hier in de winter niet op een scooter kan rijden,  mits het geen sneeuwscooter is. Ik moet wel even zeggen dat het Zweden forum op Facebook voornamelijk heel veel nutteloze opmerkingen geeft maar dat je wel snel een antwoord hebt op je vragen. Zo moesten wij een aantal jaar geleden een nieuwe tent kopen en hadden geen idee waar we die moesten kopen tot dat iemand zei; de Biltema in Örebro. 

Na wat in het centrum vertoeven hebben we nog even boodschappen gedaan in de ICA met tot onze grote verbazing een kelder waar van alles te koop was, van huishoudelijk tot speelgoed tot kleding. Dus we kwamen met meer thuis dan de bedoeling was, zoals meestal.

bij terugkomst op de camping hebben we lekker gerelaxt en genoten van de rust, voorbereiden voor morgen en een planning gemaakt. 
Een heerlijk bordje macaroni met een  ijsje als toetje was de avond maaltijd en hebben we op de achtergrond “genoten” van het festival. 
Op tijd ons bedje in want morgen gaan we weer een paar uur sturen en onze ogen uitkijken.

Vandaag geen route en kilometers gemaakt dus geen extra informatie. 

Macaroni met rode saus

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.