Noordkaap 🇳🇴 dag 15

Gepubliceerd op 16 juli 2022 om 20:00

Vandaag een rustdag, een dag niet sturen en de dag pakken zoals hij komt. Gisteren had ik de was al gedaan dus dat hoefde niet meer.

Het is een redelijk drukke camping met veel kinderen, veel plekken en veel stuga's en toch is het rustig. Veel mensen die op doorreis zijn, die dus maar 1 nachtje of hooguit 2 blijven. Het weer gaf niet veel soeps aan dus we besloten om in de ochtend toch maar een hike te gaan doen. 

We lopen achter de camping langs en komen op een wandelpad, deze loopt direct langs het meer en langs een vliegveld zo het dorp in. We kijken overal even rond en zien een supermarkt met nog een aantal andere winkels. Eenmaal binnen is het groter als dat we dachten en verbazen ons over het assortiment wat in deze winkels is. 

We nemen brood mee en iets lekkers voor bij de koffie, het Fika ritueel uit Zweden is nog niet helemaal uit ons systeem. We lopen op het gemakje terug naar de camping en als we er bijna zijn begint het te druppelen en als we bij de camper zijn houdt het op met druppelen en komen de grote mensen druppels met grof geweld naar beneden. Bij de kampwinkel een schoonmaakgoedje voor de camper inclusief spons gekocht, want deze heeft na de diverse regenbuien, het veel niet op een asfalt weg rijden er voor gezorgd dat de camper qua kleurstelling opgaat in de omgeving. Dus aangezien we een wateraansluiting naast de camper hebben, besluit Marco om toch maar 'even' de camper te wassen. Voor de camper/carvan bezitters, 'even' wassen bestaat niet dus Marco was inderdaad een tijdje bezig om het meeste vuil eraf te krijgen. Ik kon in de tussentijd nog wat in mijn boek lezen, dus even wat ME time.

De rest van de middag en avond zitten we gekluisterd in de camper en kijken een filmp, The postcard killings.  Hierna werd het tijd voor het internationaal rumicup toernooi, waar de stand in het voordeel van Patty voorlopig werd beslecht. Nadat de messen weer van tafel werden gehaald werd de route van morgen uitgestippeld en op tijd douchen en naar bed, ik moet wel even vermelden dat de douches erg luxe waren ingericht en heerlijk qua temperatuur. Morgen weer een nieuwe dag.

Geen kilometers gemaakt met de camper maar wel met de benen wagen, ongeveer 6 kilometer.

Aardappelgratin, varkenshaas, doperwten en jus.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.