Weekend Ouddorp

Gepubliceerd op 25 september 2022 om 20:00

Even er tussen uit, we gaan naar Ouddorp eigenlijk niks voor ons om terug te gaan naar dezelfde camping. Maar toch, het was er begin dit jaar ook lekker en toen zijn we vooral gaan fietsen met de honden. Deze keer hadden we geen fietsen hij en zijn lekker gaan wandelen over de duinen en over het strand. 
mijn elleboog is nog steeds *^%#, dus veel heb ik niet gedaan maar wandelen dat lukt wel 😔. 

We komen pas rond 17:00 op de camping, de honden zijn helemaal door het dolle en we gaan eerst met hen op pad. Jet de weimaraner is helemaal lirische van de frisbee en staat op scherp zodra ze de frisbee ziet. Ze had de tijd van de leven en was na ons rondje uitgeput. Het was nog redelijk weer en hebben lekker buiten gegeten. We hadden oven frietjes met een heerlijk biefstukje en sla. Hoe kun je het weekend beter inluiden. 
Rond 19:30 wordt het dan toch fris en gaan we binnen zitten. Een serie begonnen op Netflix en gekeken wat de zaterdag zouden gaan doen. 

Zaterdag gaan we na het ontbijt de honden klaar maken voor een heerlijke wandeling, over de duinen en het strand. We moeten weer wat kilometers in de benen krijgen voor de vakantie naar Schotland. De honden rennen de benen onder hun kont vandaan en ze hebben duidelijk plezier. Het is heerlijk weer en Marco en ik genieten van onze wandeling. We besluiten om 's avonds te kijken bij thuisbezorgd.nl en bestellen een lekkere schnitzel de regen slaat toe en zitten lekker in de camper, kacheltje aan en genieten. Wat zijn we toch eigenlijk rijk dat we dit zomaar kunnen doen. I love it!❤️

Camping Brouwersdam

Oudelandseweg 100,

3253 LP Ouddorp

campingbrouwersdam.nl

Ouddorp is een dorp en badplaats op de kop van het eiland en gemeente Goeree-Overflakkee in het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 31 december 2012 vormde Ouddorp samen met Stellendam, Havenhoofd en Goedereede de gemeente Goedereede. Het dorp wordt weleens verward met Oudorp Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.