Weekend Putten

Gepubliceerd op 23 oktober 2022 om 20:00

Marco was weer terug van een buitenlandse dienst reis en ik had mijn cursus dag erop zitten dus inpakken en weg wezen.

Op naar Putten, in 2021 zijn we in Uddel geweest aan de andere kant van Garderen en wisten dat de omgeving helemaal top zou zijn. We vertrekken rond half tien en zijn lekker vroeg in Putten. Naast de camping ligt een groot bos die doormiddel van een doorsteek te bereiken is. De honden hadden de tijd van hun leven en hebben flink kunnen rennen, het bleef wel wat regenen maar ik heb een goede regenjas dus kom maar door ;).  

We genieten van de rust en kijken een filmpje, na de avond maaltijd gaan we maar meteen een grote ronde lopen want het begon al wat te schemeren. De camping is versiert met verschillende 'wilde' dieren zelfs in het sanitairgebouw zie je een eekhoorn en een uil in de boom zitten.

Gezellige bende hier dus.

Na een hele natte nacht (het regende en onweerde enorm) gaan we de honden eerst even uitlaten en dan ontbijten. Na het ontbijt gaan we met de fiets naar Putten, ik heb niet echt gekeken wat er allemaal te doen is dus we zine het wel als we er zijn. Maar ook hier was de verbazing weer groot, wat een gezellige dorp/stad en veel groter als we hadden gedacht. Een flink stadscentrum met veel winkels, we doen boodschappen en gaan weer terug naar de camping.

Het is koud en nat dus we gaan lekker de camper in, doen in de middag nog een rondje door het bos en genieten van de mooie herfst kleuren en de paddestoelen die volop te zien zijn. Later pakken we het rummikub spel en kan de strijd weer verder. Na het eten kijken we nog een filmpje en gaan op tijd naar bed, kacheltje aan en slapen zo. 

Zaterdag staat in het teken van geocaching, we hebben een mooie ronde uitgestippeld om te lopen wat nog goed te doen is voor de honden. Ja die twee grote kunnen makkelijk veel verder maar we hebben ook nog de bejaarde teckel Sam waar we rekening mee moeten houden. In het drop pakken we een terrasje en eten een kopje lauwe tomaten soep. Na 3 uur lopen zijn we weer op de camping, het is mooi weer en Marco heeft de luifel al uitgezet en de tafel en stoelen klaar gezet, toen ik even naar de wc was. We genieten van het middag zonnetje.

Zondag ochtend zijn we weer vroeg wakker, ik ga alvast een klein rondje met de honden door het bos en Marco zorgt voor het ontbijt. Na het ontbijt ruimen we alles zover mogelijk op en gaan dan nog een laatste keer door het bos en vertrekken dan naar huis. Dit is best een eindje rijden en zijn daarom rond half twee thuis. Ik ga nog even snel boodschappen doen met Maud voor het avond eten en dan zit het mooie weekend er al weer op en kunnen terug kijken op een heerlijk en relaxte tijd.

Camping de Rusthoeve
Garderenseweg 168
3881 NE  Putten

rusthoeve.nl/

Putten is een plaats op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei, in de Nederlandse provincie Gelderland en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Putten. De plaats met omliggende kleinere buurtschappen, die voor de postadressen allen onder de woonplaats Putten vallen, telt 24.365 inwoners. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.