Weekend Den Helder

Gepubliceerd op 6 november 2022 om 20:00

Een flink eind rijden vandaag, we gaan zonder honden naar Den Helder op bezoek bij onze oudste en zijn vriendin. 
Ook moest er nog een laatste dingetje gedaan worden in zijn badkamer. Omdat we niet wisten hoe laat ze beide thuis zouden zijn hadden we al een plannetje gemaakt voor vrijdag. En zoals altijd veranderen plannen en zitten we in de middag heerlijk aan de koffie met pepernoten. Maken een kort rondje door de stad en gaan dan terug naar de camper en gaan lekker naar de bioscoop. 
Black Adam it is!

De volgende dag gaan we naar Niek, Marco helpt hem met zijn laatste grote klus het plaatsen van de badkamerdeur. 
Ik ga nog even de stad in met Dewi, maken een rondje over de markt en gaan dan weer terug. Het weer werkte niet mee en zijn daarom ook de rest van de dag thuis gebleven. Na het avond eten gaan we weer terug naar de camperplaats. 

Zondag zouden we nog even een rondje over het strand doen en daar wat dronen maar het weer werkte niet mee en besluiten om op tijd terug te gaan naar Zeeland. Toch nog een uurtje of 4 rijden, met regen is dat geen leuke rit.

Maar we hebben weer genoten van het weekend, van de kinderen en een keer honden loos is ook wel lekker.

Camperplaats Willemsoord

Willemsoord 41
1781 AS Den Helder

jachtwerfwillemsoord.nl

Den Helder is de noordelijkste plaats en gemeente op het vasteland van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt in de regio Kop van Noord-Holland of Noordkop. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.