Scotland 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 day 10

Gepubliceerd op 30 juli 2023 om 20:00

Wat een nacht, wakker worden als het niet meer regent is toch ook wel een beetje gek. Maar zo was het vannacht dus was ik veel wakker, maar gelukkig scheen de zon toen we op stonden. Het was al 08:45 toen we uit bed kwamen, we hadden geen haast want onze volgende rit was maar 33 kilometer. Dus eerst een bakkie koffie zoals gewoonlijk en we zien ondertussen alle buren zo'n beetje vertrekken. Maar zoals gezegd hebben we geen haast, we kunnen om 11 uur van de camping af en de volgende pas om 12 uur terecht.

We vertrekken om 10 voor 11 en voor de verandering zit ik achter het stuur, super spannend maar het gaat prima. Ik houd mijn eigen tempo aan en niet het gejakker van de Schot. Net voor Fort William is een grote parkeerplaats waar we even een korte pauze houden tot we op de camping terecht kunnen. 

Marco stuurt zijn drone nog even de lucht in om wat mooie opnames te maken, dat gebeurt niet zoveel omdat het nogal winderig is en de drone dan zegt: Je komt er wel uit!!! Om even voor 12 gaan we richting de camping, we hadden al een plaats toegewezen gekregen via de mail dus we konden zo doorrijden. mooie stek weer met een geweldig uitzicht op de Ben Nevis.

Het is prachtig mooi weer en we pakken voor het eerst deze vakantie onze stoelen uit de berging en genieten van een heerlijke lunch.

Daarna op de fiets richting Fort William, even kijken in het dorp en kijken of we nog wat leuks kunnen bemachtigen. Maar eerst mijn snoetje insmeren met AVON, spul tegen midgets wat ik had gekregen van Anne (wat super werkt) maar het werkt ook als after sun.

Het is druk op de weg en we fietsen maar op het voetpad, maar ook daar is het soms nog lastig om door de drukte heen te manoeuvreren. Maar het lukt ons, we zetten de fietsen midden in het dorp bij een parkeerplaats waar ze een mooi afdak hebben voor fietsen, ideaal dus.

Op de terugweg doen we wat boodschappen want het zonnetje komt goed door en we zien een BBQ-sessie aankomen....

Maar eerst genieten we lekker van het zonnetje op onze stoeltjes buiten, Marco maakt nog een puzzeltje en ik lees nog wat in mijn dood en verderf boek.

Wat een heerlijke dag vandaag. En morgen gaan we met de gondelbaan naar de Glen Nevis, afhankelijk van het weer gaan we of op de fiets of met de camper. 


Glen Nevis Caravan & Camping park

glen-nevis.co.uk 

33 kilometer gereden met de camper

BBQ

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.