Dagje Kampeer & Caravan jaarbeurs

Gepubliceerd op 8 oktober 2023 om 20:00

Vanmorgen vroeg ging onze wekker genaamd Jet om 07:15 af en konden we ons bed uit. Bakje koffie en daarna een rondje wandelen. Om 09:00 zouden Gerrit en Andrea ons komen ophalen om naar Utrecht te gaan. De jaarbeurs om precies te zijn. Ben benieuwd wat het dit jaar is, de kampeer en caravan beurs. 

Onderweg doen we nog even een pitstop bij Meerkerk een plas pauze en een lekker bakje koffie. Daarna gaan we verder, bij de parkeerplaats zien we dat het al drukker wordt, ook is er een game/comic beurs aan de gang en zien we verschillende outfits voorbij komen. We parkeren op P4 op de bovenste verdieping. Andrea had voor het gemak de rollator mee omdat ze niet de hele dag kan lopen met haar kapotte knie en heup, dan kom je er achter dat er niet altijd rekening gehouden wordt met rollators of rolstoelen. 

Wij gaan rechts richting het kampeer gedeelte, Marco had de kaartjes op zijn telefoon en we waren snel genoeg binnen. We sjouwen door alle hallen heen en laten ons voorlichten bij verschillende stands. 

Wat opvalt zijn de grote aantallen aan daktenten, de elektrische buscampers en veel fietsen (e-bikes, vouwfietsen en een parcours om dit te testen). Wij kwamen vooral uit nieuwsgierigheid en hebben ons voor laten lichten om extra vering onder de camper te laten zetten zodat we wat hoger op de wielen komen te staan. Nu eerst maar eens sparen voor we dat kunnen doen, maar deze staat zeker op ons verlanglijstje. Wel fijn dat we hierover een goede voorlichting kregen en konden zien waar/en wat er dan allemaal aangepast kan worden. Vervolgens werden Gerrit en Andrea voorlicht over de diverse types en merken van movers om de caravan op zijn plek te zetten. 

Nadat we diverse caravans en campers van binnen en van buiten hadden bekeken was het tijd voor een broodje met wat te drinken erbij. Plekje opzoeken om even te kunnen zitten en ons gereeds maken voor de volgende etappe van de camping beurs. Er waren ook dit jaar weer diverse vertegenwoordigers van campings aanwezig met de bijbehorende folders dus de weer wat leesvoer om thuis te bekijken. We bekijken de plattegrond van de jaarbeurs en komen tot de conclusie dat we alles wel inmiddels gezien hebben en besluiten weer retour richting Vlissingen te rijden. Veel mooie uitvoeringen/modellen  gezien, dus als we ooit een keer de staatsloterij winnen........


kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.