Hemelvaart weekend Opoeteren, dag 4&5 πŸ‡§πŸ‡ͺ

Gepubliceerd op 12 mei 2024 om 20:00

Zaterdag

De dag begint goed, ik ben al vroeg wakker en begin eerst maar met het bijwerken van de blog, met een heerlijk cappuccionootje zit ik al in het zonnetje buiten onder de luifel. Marco maakt in de tussentijd het ontbijt klaar en we moeten nog even bedenken wat we gaan doen. Het wordt warmer dan gisteren dus echt ver kunnen we niet met de honden gaan fietsen. Het word denk ik een klein rondje in het bosrijke gebied waar we nu zitten. Maar eerst wakker worden, ontbijten en aankleden en dan zien we wel. Ik vind het nu al lekker 😜.

Omdat het vroeg is gaan we toch nog een stukje fietsen met de honden, rondje van 10 kilometer door het bos. 
we gaan de camping af en slaan links af, fietsen achter de camping door en zitten meteen in het bos. De honden gaan los en beginnen gelijk te sprinten. Na een paar minuten komen ze al weer langs de fiets lopen en draven op het gemakje mee. 

Een mooie route die meerrendeels door het bos loopt, maar waar we op het eind op een mountainbikeparcours belandden. 🀣🀣

Met een e-bike geen probleem en we crossen dan ook maar gewoon door. Mul zand en modder wisselen elkaar af, Jet springt in iedere prut sloot waar Tess om heen probeert te gaan. Maar ze vinden het zichtbaar leuk. Als we weer terug zijn bij de camper spoel ik ze eerst af voordat ze per ongeluk in de camper springen en alles onder zit. 

De rest van de middag staat in het teken van relaxen, voor de honden is het meer dan genoeg geweest deze dagen en liggen dan ook plat op het vloerkleed. De honden krijgen hun eten en Patty beluit op de fiets even naar het toilet te gaan, en Jet besluit (terwijl ze nog aan het eten is) dat ze met de fiets lopen nog leuker vindt dan eten. Ik moet haar dan ook vasthouden totdat Patty uit beeld verdwenen is.

Na het avond eten besluit Marco even het chemisch toilet te legen, uiteraard op de fiets want de sanitaire voorzieningen zijn hier wel een eindje lopen, echter de toilet cassette op de middenstang van de fiets zetten wordt iets lastiger als het handvat los schiet en dus met fiets en al een inslag op het asfalt maakt, 1-0 voor de cassette en het levert een kapotte knie op. Na dit onmenselijke drama  gaan we met de joekels nog een rondje door het bos wat aan de camping grenst en dan is het tijd voor onze "Game-Night" en kan het mes weer op tafel. Marco wordt grandioos ingeblikt en verdenkt mij ervan stiekem s'nachts de antwoord kaartjes van het spel uit het hoofd te leren, tjonge tjonge als je zo moet winnen.......Het Eurovisiesongfestival is in duigen gevallen voor Nederland dus ik ga het ook niet bij houden hoe de avond verloopt in Malmö en genieten wij hier heerlijk van de warmte zwoele lente avond.

Zondag

Vandaag de dag van vertrekπŸ₯Ή. Altijd jammer maar ja er moet ook gewerkt worden om deze hobby te kunnen onderhouden.
Maar we gaan niet meteen naar huis, onderweg stoppen we nog bij het Veerse Meer waar de rest van de familie ook is. We hadden afgesproken om nog lekker een hapje te doen en nog te genieten van het mooie weer. 
Volgende week weer nieuwe plannen nu al zin inπŸ€£πŸ˜‰

Reactie plaatsen

Reacties

Dre
4 maanden geleden

Het was gezellig!!