Weekend Den Helder

Gepubliceerd op 7 juli 2024 om 20:00

Het laatste weekend voor dat we op vakantie gaan, gaan we nog een keer naar Den Helder om te zien hoe Niek en Dewi hun huis vordert. De laatste keer zat net de keuken en de badkamer erin en voor de rest eigenlijk nog niet zo veel. Wat zou er zijn veranderd en wat zijn de plannen????

We besluiten om deze keer een camping te pakken in plaats van de camperplaats, gezien de vakantie drukte lijkt ons dat beter en zijn we zeker van een plaatsje en 4,7 km fietsen lukt best๐Ÿ˜‰.

Na een flinke rit, want Den Helder is een best stuk om te rijden, in de regen komen we aan op de camping. We worden vriendelijk ontvangen en naar ons plekje gebracht. Als we staan komt ze nog even langs met wat informatie en verteld dat we morgen avond ook op de camping in de partytent voetbal kunnen komen kijken. Inmiddels is het al 18:00 uur en ik had bedacht om lekker zuurkoolstamppot te eten, dus moesten de aardappels in de pan. Na zo'n lange reis vind ik dat altijd heel lekker. 

Na een winderige nacht en dan bedoel ik de wind buiten de camper, weet heus wel wie dit leest, staan we op tijd op en genieten van een bakje koffie en een ontbijtje. Omdat het nog steeds met bakken uit de hemel komt bellen we Niek om ons op te halen. Want om nu al tot op het bot nat te regen terwijl het ook anders kan hebben we geen zin in. Bij Niek aangekomen doen we nog een bakkie en maken plannen voor deze dag. 

Marco gaat samen met Niek naar de BBQ-shop van Den Helder en ik ga met Dewi de stad in en nog wat laatste inkopen doen voor de vakantie. Er was markt in Den Helder en hebben daar ook nog even wat spullen gekocht, een deurmat voor het nieuwe huis en daarna terug naar huis. Niek en Marco waren inmiddels ook al klaar en zaten op ons te wachten. Daar lekker een tosti gegeten en daarna met de auto naar Heerhugowaard, eerst even naar de Mediamarkt en toen de stad in. We belandde in een groot winkelcentrum, daar nog wat rond geschouwd een bakkie koffie gedaan en terug naar huis.

Niek zette ons af bij de camper want wij zouden op de fiets naar Niek gaan om voetbal te kijken, en dus kon ook Niek een biertje drinken7ry. We dachten mazzel te hebben en tussen de buien door te kunnen, maar helaas dat mislukte en kwamen nat bij Niek en Dewi aan. Gelukkig stond het eten al bijna klaar en hebben genoten van het Flatbread, de gyros en de tzatziki. De TV ging aan en hebben naar Nederland-Turkije gekeken, wat was het weer spannend. Maar Joepie we zijn door naar de halve finale......fingers crossed voor de 10e, dan mag Nederland tegen Engeland voetballen.

Na het eind signaal zijn we gelijk naar de camping gefietst, even opwarmen en naar bed.

Zondag ochtend hebben we een snel ontbijtje gedaan en toen terug naar huis. Dan kunnen we alvast wat voorbereiden voor volgende week als we naar Noorwegen vertrekken....nu al zin in!!!!!

Camping Uitzicht

Nieuweweg 22

1784PJ Den Helder 

camping-uitzicht 

Den Helder is de noordelijkste plaats en gemeente op het vasteland van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt in de regio Kop van Noord-Holland of Noordkop. Wikipedia

Huisduinen is een dorp in de gemeente Den Helder in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De badplaats Huisduinen ligt ten westen van Den Helder. Het dorp grenst in het zuiden aan de Grafelijkheidsduinen. Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.