Noorwegen 🇳🇴 dag 1

Gepubliceerd op 12 juli 2024 om 20:00

Eindelijk is het zover we mogen eindelijk weer naar Noorwegen. Was nog wel even spannend of deze hele trip wel kon doorgaan omdat Marco zondagnacht wakker werd met hevig darmkrampen en liep hierdoor de gehele nacht te ijsberen, krampen komen en gaan en Marco dacht dan ook aan nierstenen (dr Google). Volgende ochtend de huisarts gebeld, urine ingeleverd en na een bezoek van de huisarts aan huis werden nierstenen uitgesloten en gaat het om een darmkoliek, dus pijn/krampen in een hol orgaan. Oke, en nu....? Pijnstilling in de vorm van diclofenac en heel licht verteerbaar voedsel eten. Dokter gaf aan dat dit 4 tot 5 dagen zou kunnen gaan duren. Kortom, Marco had een leuk weekje in bed waarbij de diclofenac de scherpe randjes van de koliek pijn wegneemt. Donderdag ochtend een hoop geborrel in Marco z'n buik en voor het eerst deze week aandrang om naar het toilet te gaan,  de krampen werden wel minder maar 1,5 uur na het eten was er nog steeds een beurs gevoel in de maag. Het ziet er dus naar uit dat we toch op vakantie kunnen weliswaar met een overdosis aan diclofenac mee.

Wat een rit wat een rit, waar we 4 uur en 5 minuten over zouden moeten doen bleek 6 uur en 30 minuten te zijn. Wat betekend dat we 2,5 uur in de file hebben gestaan en ook nog veel stil staan. Midden Nederland ging met vakantie en het is vrijdagmiddag. Maar we zijn er en werden vriendelijk ontvangen door de camping eigenaar die ons gelijk hielp. De keuken van de camping zou nog 45 minuten open zijn dus hebben we de camper neer gezet en eerst maar even eten; inmiddels 20:00 uur. Marco zijn buik heeft het goed gehouden vandaag dus dat is een goed teken.

Niet veel te vertellen vandaag en gaan zo douchen en moe en voldaan naar bed. Morgen staat er een flinke rit op het programma, zo'n kleine 700 kilometer te gaan dus we zullen vroeg vertrekken. Nu eerst nog even een bakkie koffie en even lekker niks.

Tot morgen.

Reactie plaatsen

Reacties

Dré
2 maanden geleden

Goede vakantie, blij dat Marco zich wat beter voelt!!

Wij gaan het volgen!!