Noorwegen πŸ‡³πŸ‡΄ dag 4

Gepubliceerd op 15 juli 2024 om 20:00

Ons wekkertje ging om 06:30, want de garage zou om 07:00 open zijn en hoe eerder hoe beter.....

We maken een bakje koffie en een broodje en gaan dan richting de receptie. Marco had in Google translate een heel verhaal geschreven wat er aan de hand is met de camper en kon dit laten voorlezen super handig. De beste man begreep het en keek in de agenda van de werkplaats, na 12 uur is er tijd om te kijken wat ze kunnen doen. Super fijn, maar wat gaan we in de tussentijd doen?? De camper kennen we al dus we halen onze fietsen eraf en gaan de buurt verkennen. 

Eerste stop Biltema, even voor de beeldvorming we zitten midden op een industrie gebied en het miezert. Even voor Pascal wat foto's en een bakje koffie, de hotdogs waren nog niet klaar. 
Daarna maar gelijk even om boodschappen bij de Rema1000 en terug naar de camper. Want om zomaar rondjes te fietsen in de miezer is ook geen zak aan. Nu wachten tot het 12:00 uur is🀞🏻

Oké een up-date de garage meneer kwam naar ons toe met vervelend nieuws. Het rook probleem is niet 1-2-3 opgelost en gaat wat langer duren. We konden dan niet in de camper over nachten, eerst maar even weten wat de kosten zijn voor we verder gaan zoeken naar een overnachting. Hij kwam terug met de oplossing, als ze nu konden beginnen zouden ze rond 20:00 klaar zijn en zouden wij verder kunnen. Hij had het over bouten die los zaten bij de turbo en om hier bij te kunnen (turbo zit aan de achterzijde van het motorblok) moeten ze het motorblok wat laten zakken om erbij te kunnen! (daar gaat mijn vakantiegeld). Maar helemaal blij dat het nu kan en we vanavond dan echt op vakantie kunnen. 

Wij de fietsen maar weer van de camper af en de Mall in, wat groot jeetje om te verdwalen. Toch maar even een hapje doen, want dat was er bij ingeschoten. En ergens anders een bakje koffie op een mooi plekje zodat we aapjes kunnen kijken. Je moet iets hè!

Het is gestopt met regenen en de zon is gaan schijnen, dat dan weer wel!

Omdat het nog 2 uur wachten is maken we nog een fiets route richting het strand. Hamrensanden genaamd, we moeten heel wat heuvels op en af maar we belanden dan wel weer op een mooi plekje. We zitten even op een bankje en gaan dan weer door de terug weg is anders en de heuvels zijn stijler. We kijken nog even bij de stortplaats die dicht bij de garage is voor vanavond zodat we leeg en vol verder kunnen en waar we slapen en of het gelukt is met de camper lees je morgen voor nu is het klaar. 

  • Van - naar
    • Kristiansand-Lindenes Fyr
  • Kilometers 
    •  99 km
  • Slaapplek
    • Lindesnes Fyr cc.18958
  • Diner
    • Lasagne voor Marco en Patty een Boboli

Lindesnes fyr is een vuurtoren aan de kust in het zuidelijkste puntje van Noorwegen, ongeveer 10 kilometer ten zuidwesten van het dorp Spangereid in de gemeente Lindesnes, dat in de provincie Agder ligt. Wikipedia

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rick
2 maanden geleden

Jeetje wat een pech ik hoop dat het gefixt is.
En dat jullie morgen verder kunnen. Duimen voor de goede afloop.πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺ

Monique
2 maanden geleden

Mogen de reisgoden, jullie de komende tijd beter gezind zijn..

Dre
2 maanden geleden

Duimen dat het een eenmalige aktie is!!!