Pasta Pesto

Gepubliceerd op 16 augustus 2023 om 20:00

Ingrediënten:

150 gr Kipfilet

100 gr penne

125 gr snoeptomaatjes

75 gr mozarella

50 gr geraspte kaas

20 gr Parmezaanse kaas

1 teentje knoflook

2 eetlepels pesto limoen (oil&vinegar)

kipkruiden, zout, peper en olijfolie om in te bakken

Bereidingswijze:

Kook de pasta, verhit olie in de pan en bak de in stukjes gesneden gekruiden kip aan. doe de knoflook erbij en de gehalveerde snoeptomaatjes. Laat dit geheel even op laag vuur pruttelen. Voeg dan de geraspte kaas, de mozarella in blokjes, de parmezaanse en de pesto toe. Voeg de gekookte pasta toe als de kaas begint te smelten. Daarna nog op smaak brengen met peper en zout.

Eet smakelijk. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.