Ingredienten:
10 blokjes Spinazie ala bloop
1 doosje Champignons
1 bakje Roomkaas
6 plakjes rauwe ham
1 klein pakje gezeefde tomaten
1 klein pakje slagroom
"haffeltje" geraspte kaas
lasagne bladen of cannelloni rollen
Bereidingswijze:
Champignons schoonmaken en in kleine stukjes snijden en lekker bakken. Als deze klaar is doe je de spinazie erbij en mengt dit goed door elkaar. Meng de slagroom en de gezeefde tomaten voeg peper zout en Italiaanse kruiden door de saus( naar smaak). Doe de helft van de saus in de ovenschaal, meng de roomkaas en de in kleine stukjes gesneden rauwe ham door het lauwe spinazie/champignon mengsel. Vul de cannelloni rollen met het mengsel en leg deze in de tomaten saus. Als laatste doe je de rest van de tomaten saus over de rollen en dek het af met geraspte kaas.
30 minuten in de oven op 180 graden en smullen maar.
Reactie plaatsen
Reacties